Danmark
Valutaer:

Forsendelse & Retur


Fragt og levering Metoder og Levering

Vi bruger primært EMS (Global Express Mail Service) til at sende dit produkt; sommetider vi også acceptere andre express service, såsom UPS og DHL. Total leverancer fra Kina til Nordamerika, Vesteuropa, Oceanien lande tager normalt 3-7 dage. Og transporteres til andre lande i nød 7-14 dage. Her er vi forpligtet til at sende dine varer i 12-24 timer.

Dobbeltsidet erklæring

Vi garanterer sidet clearance, hvilket betyder, at eksport- og importafgifter er vores ansvar, behøver du ikke at betale gebyrer; Vi sikrer også sikker levering til din adresse.

Forsendelse varsel

Du vil få besked om overførslen og tracking nummeret på din pakke email bekræftelse, vi sender dit projekt. Med dette tracking nummer, kan du spore din pakke sendt til dig af os, fremskridt i den samme e-mail-site. Husk, at det kan tage op til fem dage før online sporing har opdateret din pakke.

Levering Delay Følgende fakta kan forsinke leveringen:

1, din ordre er store mængder, så vi har brug for mere tid til at forberede dit produkt. Hvis ordren er for stor, engangs-levering, vi behøver kun at opdele dem og sende dem ud flere gange.

2, speciel dag: Ordrer vil blive forsinket sendes ud ved særlige lejligheder, såsom weekender, helligdage og andre særlige dage. Som vores kunder vil blive slukket, vi har brug for ekstra tid til at behandle ordrer.

3, vejr eller andre grunde: Generel levering er altid 7-10 dage, men på grund af vejrforhold eller andre årsager, kan leveringen brug flere dage.

For udenlandsk valuta Hvis du returnerer udvekslingen, så send mail til os dit returgodkendelsesnummer, og bestil dit udvekslingsophold. Bestil dit udvekslingsophold vil bedre sikre tilgængelighed. Vi refunderer købsprisen når vi har modtaget dit afkast. Hvis du vælger ikke at bestille, du stadig skal ringe for at få en returgodkendelsesnummer. Når denne tilladelse, skal du følge instruktionerne i bunden af ​​modtagelsen af ​​den udfyldte formular.

Retur Forsendelse: Kunderne vil være ansvarlig for enhver sigtelse til at sende varen til os. Hvis du tror, ​​nogen er forkert i din ordre, bedes du kontakte kundeservice.

Varer returneret udveksling: Hvis det ønskede produkt på lager, vil den forrentning overvejes i bytte for en refusion, vil vi udstede en refusion minus den oprindelige gratis forsendelse koster seks dollars, vil vi underrette dig via e-mail om restitution .

Slidte emner: brugt eller slidte elementer vil ikke give tilladelse til ikke-defekt produkt afkast accepteres. Ring venligst hvis du mener, dit projekt er fejlagtig. Alle afkast og udvekslinger skal være nye, ingen slid.

Til gengæld for en tilbagebetaling For at vende tilbage dit produkt refusion, bedes du give os en tilladelse til tilbagevenden antal e-mail, og følg vejledningen i bunden af ​​modtagelsen af ​​den udfyldte formular.

Retur skal indeholde skotøjsæske og alt tilbehør: originale kasse og alt tilbehør skal medtages eller en afgift kan være gældende. De produkter og tilbehør skal være i shipping boksen for at genoprette emballage. Tapede skotøjsæsker vil ikke blive refunderet.

Lad 14 hverdage til at modtage og behandle din returnerede merchandise. Lad så meget kredit to fakturering cyklusser vises på dit kreditkort regningen.

Vi anbefaler, at du bruger en forsikret pakke tjeneste som UPS eller UPS for alle afkast. Du kan bruge dem til at spore din indtjening tracking nummer.

Hvis du har yderligere skibsfart forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os. Tak!